2282022044 Χώρα, Ανδρος epipland@otenet.gr
hero image
 
Έπιπλα Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου

Εμπόριο Επίπλων - Αδαμοπούλου - Αυγουστίνου Βασιλική Άνδρος Κυκλάδες

Η επιχείρησή μας, με μεράκι, αγάπη και πολύ φαντασία μπορεί να δημιουργήσει μια σύνθεση επίπλων για όλα τα δωμάτια του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, σύμφωνα με το στυλ που θέλετε να του δώσετε. 
 
Εμπορευόμαστε έπιπλα για την τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο, το παιδικό δωμάτιο, το μπάνιο σας αλλά και κάθε έπιπλο που επιθυμείτε σε μοντέρνα ή κλασσικά σχέδια. Όμορφες, σύγχρονες και λειτουργικές προτάσεις για την επίπλωση του σπιτιού σας, παιδικά έπιπλα για να παίζει και να διαβάζει το παιδί σας σε ένα ιδανικό περιβάλλον και πολλά ακόμα έπιπλα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Innovation διαθέτουμε έπιπλα Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου για να δημιουργήσετε το χώρο σας όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί. Καναπέδες, συρταριέρες, ντουλάπες, γραφεία, κομοδίνα και όποιο άλλο έπιπλο χρειάζεστε για το σπίτι σας. Όπως επίσης και μία μεγάλη για να δημιουργήσουν ένα όμορφο και χαλαρό υπνοδωμάτιο σε οικονομικές τιμές.
 
 
 
Βασιζόμενοι στη τεχνογνωσία και την ποιότητα κατασκευών, σας προσφέρουμε απαράμιλλης αισθητικής και λειτουργικότητας έπιπλα για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό στιλ για τον χώρο σας.
 
 
 
 
Η χρόνια πείρα που διαθέτουμε χώρο των επίπλων αποτελεί εγγύηση για άψογη συνεργασία μαζί σας σε φιλικό περιβάλλον με υπευθυνότητα στην επιλογή των υλικών, με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και με εξαιρετικές τιμές.